Arsenal – Manchester City 1 – 0. Finns inget annat än att säga grattis Arsenal till vinsten. Rättvist. Men det är ingen match som kommer att gå till historien. Hoppas Pep snart är klar med City och hittar ett annat lag att pyssla med för tråkigare fotboll går inte att se någonstans. Det är så taktiskt och så teoretisk och så perfekt och så mycket bollinnehav och spelarna gör precis som han säger. Inga chanspassningar som kan gå fel eller som Martinellis skott som träffade Aké och det står 1-0. Är du inte säker, passa hem till målvakten.

Om ett par år när han är fullärd tar vi honom tillbaka, Pep 2.0! 😉👍😎 Han är ute på praktik nu!

______

Mateo Kovacic varför vi köpte City honom har jag mycket svårt att förstå. Jag gillade honom inte när han spelade i Chelsea heller, för hans vårdslösa spelstil. Inte snyggt de två tacklingarna han satt in på Arsenalspelarna. Å som många tycker, det skulle ha varit rött på Kovacic. Å varför Pep inte spelar Calvin Philips i stället för Kovacic är en gåta!

Kom nu inte med dumma kommentarer om att Haaland är slut för att han inte gjort mål på 2 matcher. Han får ju inga bollar. Ett inlägg, en höjdboll, (förutom hörnorna) på hela matchen och vem siktade inläggaren på då, jo på Rico Lewis. Har man Haaland i laget får man väl spela det spel som passar Haaland, dvs snabba omställningar eller höjdbollar in mot mål.

Haaland till vänster och Rico till höger!

______

Ska man lida ska man göra det rejält. Nu är det landslagsuppehåll igen och nu ska man kolla på Sverige – Moldavien och Belgien – Sverige. Jisses.

En positiv sak händer dock vid en förlust. Janne Andersson avgår!
Sorry men så tycker jag.
_______

Så här säger Pep och att man får se upp för storlaget Brigthon är ju känt ….. Se nedan

Ett annat ”topplag” spelade också oavgjort i helgen och tappade poäng,
Brighton – Liverpool 2-2 host, host!

_________

P.S Hur kan det komma sig att Manchester United anses vara ett topplag och är huvudmatch
på Viaplay vecka efter vecka. Topplag, på 10 plats i tabellen.

Vet inte om Niklas kan glädjas så mycket åt vinsten mot City när Tottenham leder tabellen 😉🤣🤣🤣