Texten nedan är från en artikel i Sydnärkenytt:
Richard Lindelöf heter Kumla Hockeys nye tränare. Han kommer närmast från uppdrag som assisterande tränare i Hudiksvall.

Kumla Hockey är moderklubben för Richard Lindelöf som de två senaste säsongerna varit assisterande tränare i Hudiksvall i Hockeyettan. Ett lag som var ytterst nära nå Hockeyallsvenskan i år.

Innan dess var han ett år i Forshaga, som också tillhör Hockeyettan.

“Richard har erfarenhet från att träna de bästa spelarna i ”ettan” och kommer tillföra en ny dimension gällande video och analys kring spelet till klubben”, skriver Kumla Hockey på sin hemsida.

”Väldigt kul att Richard väljer att komma hem till Kumla. Richard har gjort ett jäkla bra arbete uppe i ”Hudik” så förhoppningsvis tar han med sig bra saker därifrån som vi kan ha nytta av. Trots hans unga ålder har han bra erfarenhet och jag är övertygad om att Richard och Pontus kommer göra ett strålande arbete tillsammans” säger Kumlas ordförande Krister Ahlzén,

Assisterande tränare till Richard blir Pontus Karlsson som kommer från IFK Hallsberg. Roberth Bergh lämnade efter denna säsong efter två år som tränare. Kumla Hockey spelar i Division 2.