Ett stort grattis till Arsenal och en kanonstart på säsongen.

Fyra iskalla straffläggare (den femte behövdes ju inte 🥶)

På söndagskvällen spelades årets upplaga av Community Shield i London. Matchen spelas varje år mellan Premier League-mästaren och FA-cupmästaren. Om samma lag som vinner ligan även vinner cupen, står i stället laget som kom tvåa i Premier League för motståndet. Manchester City vann både Premier League och FA-cupen förra säsongen och motståndarna blev då Premier League-tvåan Arsenal. City har spelat
Community Shield tre säsonger i rad, och förlorat. Dock vann vi säsongen 2019-20 mot Liverpool.

Grattis till Declan Rice! Men varför får inte Trossard spela mer.

Arsenal känns betydligt mer redo att utmana en enorm guldfavorit head to head än vad fallet visade sig vara i våras, när City gjorde slarvsylta av dem i den där seriefinalen i april 🤣🤣🤣

Men det räcker med att backa bandet ett år för att påminnas om att man inte ska dra allt för stora växlar inför en stundande säsong utifrån en Community Shield-drabbning i augusti. Glöm inte de 36 norska målen och den ljusblå trippeln som avslutade säsongen 2023.

Men 12 minuters förlängning …….. snacka om Fergie-time 😮😮😮😮😮😮😮