I fredags lagade jag fylld lövbiff med italiensk touch.
Det blev hyfsat gott. Pelle gillade maträtten mycket 👍
![](https://usercontent.one/wp/www.xv19.se/wp-content/uploads/2023/03/Skarmbild-2023-03-19-144126.jpg?media=1697204705)
Väldigt enkel att laga var rätten och det är ju bara bra.
God mat behöver inte vara komplicerad.
Som någon sagt:
1 timme och laga maten.
5 minuter att äta.
1 timme att diska
och resten av livet på revbenen 😊😂
Sätt ugnen på 225 grader, hacka tomaterna och skiva mozzarellan.
Platta ut lövbiffen och lägg 1-2 skivor mozzarella, någon matsked hackad tomat
samt några blad basilika i mitten.
Salta och peppra.
Rulla ihop och fäst med en tandpetare.
Vispa ihop grädde med en näve hackad basilika, en ”kläm” tomatpuré, salt och peppar.
Lägg rullarna i en ugnsfast form.
In i ugnen ca 30 min.
Servera med ris och en sallad med hackad tomat och avokado.
![](https://usercontent.one/wp/www.xv19.se/wp-content/uploads/2023/03/Skarmbild-2023-03-19-144041.jpg?media=1697204705)
Svårare är det inte!
Hundra procent lyckad maträtt, verkligen jättegod.