Den 27 juli klockan 06.55 hade vi bokat plats på planet som gick till Samos och den lilla byn Kokkari. En del kanske tycker det är tufft gjort av oss i dessa tider men säkerheten var stor. Alla som var med planet skulle uppvisa att de var vaccinerade 2 gånger eller hade gjort ett test inom 48 timmar eller hade antikroppar. På resan ner skulle alla ha munskydd på (utom när vi åt👍😉 ) Grekerna var också väldigt noga, munskydd på om man var inomhus, bestämt antal personer i supermarketen osv. Utomhus fanns inga restriktioner mer än att man inte skulle vara för nära någon annan. Efter att ha läst hur det gått till på Gotland och i Strömstad och andra semesterorter i Sverige under sommaren tror jag nog att vi gjorde en säkrare tripp än många som ”hemestrat”.

Väskorna är packade och nu åker vi
måndag natt 26 juli klockan 23:43
Väskorna packas in i bilen på Bangatan,
Här är vi fram vid Landvetter.
Det blev Göteborg vi for ifrån denna gång.
Mycket enklare, inte så stor och trång som Arlanda.
Vi parkerade med gångavstånd till terminalen.
Det var inte särskilt många resande.
Många Pokémon fanns det 👍😉
Stort tomt och ödsligt på Landvetter
inte många fik, barer eller restauranger som var öppna
trots att det skulle ha behövts.
Så här såg det ut när vi kom fram