Nu börjar det närma sig slutet på Thassosbildern men jag har nog till ett par inlägg till smiley
Hotell Samaras bodde vi på. Det var en familj som drev hotellet, andra generationen. De äldre som byggde hotellet bodde på översta våningen. Gamlingarna ”hängde” på hotellet hela dagarna med sina kompisar, bästa borden hade de också hela tiden smiley Nu var det främst svärdottern och de två barnbarnen som fixade servicen. Sonen jobbade med annat och var på hotellet bara då och då.
Här är jag och hotellägarinnan på morgonen när vi skulle åka hem. Vi undrade ju lite hur det skulle fungera då vi skulle åka 07.00 från hotellet (frukosten öppnade inte förrän 09.00 annars) men hon kom och frågade när vi skulle åka och när vi berättade att vi skulle åka 07.00 sade hon att hon hade frukost i ordning vid 06.30. Snacka om service!
Det fanns en kanonfin pool. Vi badade en hel del pool denna gången. Det var en del eftermiddagar för varmt att ligga på stranden smiley
Jag kanske inte skulle ha brytt mig om havsutsikten utan valt ett rum vid poolen smiley Poolen var nämligen öppen hela tiden för oss hotellgäster. Hotellägaren sa att om vi ville svalka oss sent, när du nu var så varmt, så var det helt okej, men att vi skulle vara försiktiga.
Vi får nog träna på det här med selfisar smiley