När vi åkte till Thassos så provade vi på att åka färja en bit av transfern. Vi har valt bort vissa platser för att vi tycker att det verkar så krångligt med färja. Denna gång var det 5 minuter från flyget och 40 minuter på färjan och vi kunde lämna bagaget på bussen under färjeturen så då passade vi på. Det verkade helt okej bara det att vi inte visste att det var 1 timme med buss till Liminaria efter att vi kommit i land på Thassos smiley.

Det var en väldigt tät färjetrafik ut till ön. Vi såg nog minst 3 färjor till som var ute på samma rutt samma tid. 4 färjor i timmen t o r ! Den färjan vi åkte ut med såg rätt så kväsig ut i modellen. Hemåt åkte vi med en normal färja.

Både hem och tillbaka var färjorna omringade av måsar och andra fåglar. De kom väldigt nära.

Väldigt nära …

Det är väldigt fina fåglarna
Och detta var anledningen till att de kom så nära. På färjorna såldes det en särskilt sorts ostbågar. Superstora. Perfekta att mata måsar med.

Högst upp på lanternan skulle de sitta måsarna, fast det fanns hur mycket plats som helst på resten av båten. Oj vad de slogs om den platsen.

Vi såg fina badstränder också på vår tur ut till Thassos.

En härlig tur smiley men det kan ju beror på vädret också smiley