Som ni ser fick Kumla stryk i första PlayOff matchen mot Grums. Nästa match är på lördag
och då måste Kumla vinna. Avgörande match på söndag vid vinst för Kumla annars är det
sommarlov.

Min enda kommentar är; att åka till Värmland för att spela hockey och glömma blåstället
och dessutom kanske vara lite lite lite rädda i närkamperna. Då förlorar man.

Nerikes Allahanda skriver bland annat:
Grums har skapat sig ett överläge mot Kumla Hockey i Play Off 1 till kvalserien HockeyEttan västra, efter vinst på hemmaplan med 4–3 (1–1, 0–0, 3–2) i första matchen. Grums har nu möjlighet att avgöra serien på bortaplan i Ica Maxi Arena.

– Tycker de är hetare och kommer ut med pucken i duellerna och vi hamnar lite på hälarna. På lördag kommer de dock till oss och då ska vi ge allt vi har, tyckte Kumla Hockeys tränare Richard Lindelöf, efter matchen.