På Instagram finns ett konto som heter Hemnetknarkarna. Det har funnits i rätt många år nu. Jag minns att fotografen som fotade Kryssvägen inför försäljningen sade att ”man fick passa sig så man inte hamnade på Hemnetknarkarnas Insta”. Det anses vara lite skämmigt i den branschen 😊👍🤣 Det började lite smått med en kille som var mäklare 😮 och som när han hittade konstiga/knäppa bilder i husannonserna på Hemnet lade ut dem i ett Insta-konto. Idag har det vuxit och finns också som podd. Kontot har också vuxit så att det idag händer att det kommer med en och annan lägenhet/hus från utlandet också.
Nedan är bilder på en 2:a på 70 kvm för 195.000 euro som ligger i Milano.
Titta och njut.

Köket!!!!! Tur de lytt mäklarens råd och tagit bort kylskåpsmagneterna. Kan ju annars kännas lite plottrigt.

.

.

.

Här nedan kommer dagens antiklimax. Huset. Som jag hade väntat mig ett annat utseende på huset.

.

.