Det har hänt en del på politikerfronten som jag inte kan låta blir att kommentera.

Först har vi SD:aren Martin Inglot. Han bor i en lägenhet på Östermalm, men är skriven hos mamma, i en trea på 77 kvm i Botkyrka. Om man inte bor (är skriven) i kommunen (här Botkyrka) kan man heller inte vara kommunpolitiker i kommunen som man inte bor i. Inglot är SD:s gruppledare och sitter i Botkyrka kommunfullmäktige men bor på Östermalm 😮. I och med detta tjänar han en massa pengar.  

” Sverige har en månghundraårig tradition av ordning och reda i folkbokföring. Till följd av ansvarslös migrations- och kravlös integrationspolitik så har vi tappat kontrollen” sa Jimmie Åkesson under en pressträff i våras. Och en och annan ohederlig SD-politiker får väl räknas dit också.

Det finns två alternativ till förklaring i den här affären (inget är bra):
1. SD har en toppolitiker som gjort sig skyldig till folkbokföringsbrott för ekonomisk vinning.
2. SD har en toppolitiker som fortfarande bor hos mamma vid 35 års ålder.

________________

Sedan har vi Tobias Billström. Utrikesministern kunde inte vara med på det historiska EU- utrikesministermötet i Kiev i veckan. Han hade glömt passet hemma. ”Det uppstod ett logistiskt hinder”, säger pressekreteraren. Som papperslös stoppades han vid gränsen, häpp.

Var är Billström 🤣🤣🤣


En person på FB kommenterar; att eftersom Billström också gjort som Inglot kan han svårt att veta var han ha passet. Se nedan.

_________

Å sist men inte minst korkad, Martin Melin:
Martin Melin har i ett skarpt uttalande sagt ”att det inte är okej att vara kriminell”. Trodde någon något annat?! Redan 2018 konstaterade Centerpartiets dåvarande ledare Annie Lööf det självklara, ”att det är olagligt att vara kriminell i Sverige”.

I morgon kommer Martin Melin att berätta att vatten är vått.

_______