Jag känner mig rätt nöjd just nu efter Citys kross av Real Madrid i onsdags
och möjligheten av att City blir klara Premier League-mästare på söndag
och möjligheten att ta trippel genom att slå Manchester United
i FA-cup-finalen och sedan Inter i Champions League-finalen.
Hoppas att laget inte tar ut något i förskott utan verkligen spelar alla tre matcherna.

Det sägs att City är ett plastlag. Att de bara spelar för pengarna. Tycker nog att om
man såg matchen mot Real och bilderna ovan att det inte stämmer – Man City 💕💕💕

Ja just det, Hålland är slut. Har inte gjort mål på 3 matcher. Eller var det 3 halvlekar.
Kolla räddning Courtois gör på den nicken 🥵😨😝

Härlig bild. Chockade Real Madrid spelare!

13 tränare hade redan fått sparken innan besked kom att Leeds valt att avbryta samarbetet med Javi Gracia. Leeds är det fjärde laget som bytt tränare två gånger denna säsong. Så vem kallar man in när krisen är total, man är slut på idéer och uppdraget känns omöjligt? Jo, då ringer man den största krisdoktorn som England har – Sam ”Big Sam” Allardyce.

Puffen och overallen kom till användning igen. Big Sam till vänster.

 Tiden har egentligen hunnit ikapp och gått förbi Allardyce och hans sätt att se på fotboll. Att Leeds som klubb valt att gå från Marcelo Bielsa till Sam Allardyce på drygt ett år sammanfattar både vad som är fel i klubben men också i Premier League i stort där tränarna anses vara utbytbara vid minsta motgång. Jag hoppas verkligen att Leeds hänger kvar, men det ser mörkt ut.

Sagt om Jonas Eriksson, domarexperten i TV, av en krönikör i Aftonbladet:

”Superproffset! Man försöker hitta en spricka i den perfekta fasaden men det går fan inte hur mycket man än försöker. Är givetvis som allra bäst när han får förklara för oss dödliga hur dömeriet går till men hur mycket av det vill man egentligen ha?

Hur bra Jonas än är så rubbar han ändå inte min bestämda syn på att domarna alltid är dåliga. Har man det som utgångspunkt så blir man inte besviken och då har man en sak mindre att gnälla på i livet. Ta med er det!”