Nattvandrare. Dessa behjärtansvärda människor som förstör sin nattsömn för att det ska vara säkert och tryggt för oss andra att gå genom staden sent på kvällar och nätter. Men när nattvandrarna tillhör gangstergänget Soldiers of Odin då blir det både satir och ironi på högsta nivå. Men en fördel hade det, tror det var i Borlänge, ingen vågade ut. Så det blev väldigt lugnt i stan med de nattvandrarna. Soldiers of Odin är inget annat än ett gäng nazister. Om det nu är ok att vara en Soldier of Odin varför vill de då inte visa vilka de är 🙄

Ett inlägg i FB handlade om att en man blivit upprörd då hans 7-åriga dotter kommit hem och berättade att de skulle fasta. Det var Ramadan. För det första var han upprörd över att så små barn fastar. För det andra att hans dotter blev pådyvlad religionskunskap av hennes vänsterorienterade lärare vid 7 års ålder. Han tycker att det inte behövs någon religionsundervisning alls. Nu ville han ha medhåll.

Om han och hans dotter hade fått religionsundervisning skulle de veta att enligt Koranen avråds barn under 15 år, äldre personer och sjuka samt gravida, ammande och menstruerande att fasta. Även män med hårt kroppsarbete behöver inte fasta. Man får göra som man vill. Hur gör vi med 5:2-dieter och minderåriga anorektiker …

Att sådana här situationer uppstod i skolan menade pappan beror på att det är så många som är vänster i skolan, som värnar om islam. Att så många i skolan är vänster beror på att det är många som har hög utbildning i skolan menade han också och att de med utbildning oftast blir vänster. Det förstod han verkligen inte. Logiken är ju helt otrolig. Hur argumenterar man mot sådana korkskallar.

Enligt SCB hade Sverige lägst överdödlighet i Europa mellan 2020–2022. Stefan Löfven och hans regering ansågs ju av vissa motståndare att med berott mod dödat våra äldre. Undrar om hon bett om ursäkt Ebba Usch 🤨😒.

Var det inte något med vandel osv som den nya regering med bihang pratade om …