Idag är Hugo med sitt Gottfridsberg och spelar match på Kopparvallen.
Han stod med med på laguppställningen innan matchen så jag tror ju han var med.Kopparvallen tänkte jag och Googlade. Ligger i Åtvidaberg. Där har Degerfors stolthet Ralphen Edström spelat många matcher. Kopparvallens huvudläktare byggdes under 1930-talet och har nu därför K-märkts, vilket innebär att den varken får flyttas eller byggas om. På denna klassiska arena har storheter som Ralf Edström, Roland Sandberg, Conny Torstensson, Jürgen Klinsmann och Pelé spelat.
PELÈ 😯😯😯😁😀👍👍👍

Den berömda läktaren. Får ju nästan Stora Valla att se modern ut 😯😂😉


Gottfridsberg ser fram emot seriespelet som startar den 16 april borta mot Rimforsa. Innan dess gnuggas det vidare med ytterligare några träningsmatcher inplanerade.

Matchen då? Får komma någon annan dag. Inget resultat vid pressläggning av Bloggen tisdag.

Richards Hudiksvall hade idag (tisdag) 3:e matchen i kvalserien mot Kalmar. Idag blev det förlust. Första förlusten på många veckor. Tyvärr är ju Kalmar en av de stora konkurrenterna till första platsen och uppflyttningen till Allsvenska så det var inte bra. Men det är bara att bita ihop och komma igen. Många matcher kvar. Match på torsdag mot Väsby i Hudik. Hinner de träna något?

Coach Richard👍😉💕

De tre första har 6 poäng och de tre sista har 3 poäng.

Om ni undrar så var det som så med Pelé att Brasiliens landslag låg på
träningsläger i Åtvidaberg 1966 och tränade på Kopparvallen.