……… tycker att Kristerssons politik fungerar. Får väl hoppas att de väljare som röstat
på högern i alla fall är nöjda, fortfarande 😖😨😏

Benjamin Dousa, vd på borgerliga tankesmedjan Timbro och tidigare Muf-ordförande tycker att finansministerns uttalande i Aftonbladet är ett tydligt svek av regeringens vallöfte, apropå att finansminister Elisabeth Svantesson tydligt har stängt dörren för ett slopat amorteringskrav.

Benjamin köper inte att ett förändrat amorteringskrav skulle ha negativ påverkan på inflationen …..  

trots att det är vad Riksbanken, Finansinspektionen, gamle Riksbankschefen, m fl säger. Coolt självförtroende Benja har. Typ det där med faktaförnekande och fejk-news har precis fått ett nytt ansikte.

Och om ni undrar vart åle-fiskaren tog vägen så kan jag berättat att kompisen Benjamin har anställt honom på Timbro. Jo, just det, tidigare statssekreterare PM Nilsson går till den marknadsliberala tankesmedjan Timbro för att driva klimat-, miljö-, stads- och landsbygdsfrågor. Snacka om att ta hand om de sina.

Benjamin och den numera av Timbro kritiserade statsministern

Om ålfiskaren kan vi konstatera att
”Sedan maj 2007 är det förbjudet att fiska ål för alla, i havet och i större delen av svenska sötvattensområdena ” och så här twittrade PM sommaren 2014

Upprepad ohederlig vandel. Vart skickar vi honom och familjen 😊🤪😉👍