13 juni spelade Hugo fotboll med KB2 mot Woodys. Det var lite turbulens där för först skulle han spela sedan inte och sedan blev det klart att han skulle spela. Oklart varför.

Derby mot Woodys, tuff match och framför allt möte med gamla KB-spelare! Men det verkar som de fegade ur! Var var Diar, Jakob, Sebastian H, Lucas F. (Var säkert fler som felade man jag kan inte alla namn, särskilt inte de äldre) Särskilt stjärnan Diar saknade jag. Men Andreas H, Kim L och Anton E infann sig för spel på sin gamla hemmaplan.  

En av Woodys bästa är KB:s gamle målvakt Kilen. Tur de hade honom. Han räddade bland annat en straff. Även om det var en uselt slagen straff.

När vi kom till Nobel fick vi se att Hugo stod uppställd som högerback. Hoppsan tänkte vi, hur tänkte ni nu KB!? Men sedan tänkte vi igen och efter att ha sett backlinjen där Malte och Arvid spelade mittbackar, Hugo höger- och Liam på vänster-backen. Liam är inte så gammal men en väldigt välväxt spelare. Det skulle ta stopp tidigt för Woodys spelare och det skulle göra ont att ta sig förbi backlinjen, tror jag de tänkte 😉😖😊 

I stort sett varje gång Hugo fick ha bollen på kanten blev det farligt. Flera väldigt snygga och precisa inlägg. Hugo var inblandade i alla KB:s mål, även Woodys, 🤪😁👍 så blir det när man är i händelsernas centrum, gör man inget händer det inget. Hugo var bra. Har verkligen utvecklat sig sedan han började spela i Gottfridsberg. Teknik och spelsinne har han helt plötsligt.

”Han är rätt bra den där junioren de har längst fram KB”, sade Niklas och jag. Det visade sig vara nyförvärvet Nutt från Degerfors med meriter från superettan. Drygt 30-35 år. Koll vi har jag och Niklas 🤪😂😂

Hugo, Arvid, Malte och Liam, fyrbacken för kvällen.

Kilen räddar straffen

Anton, en gammal lagkamrat till Hugo, han försökte ett par gånger men efter ett tag fick Hugo var i fred på sin kant.

Här har ett av Hugos inlägg resulterat i mål.

Här hinns nummer 10 upp!

Halvlek nummer 2 var lugnare för Hugo då Woodys slutade försöka att sig fram på hans kant 😁👍