I fredags var vi i Uppsala. Vi besökte akademiska sjukhuset där Pelle har sin behandlande läkare. Först skulle Pelle kolla hjärtat. En biverkning av all medicin han äter är att hjärtklaffarnas funktion kan försämras. Men det var ingen fara med det. Sedan var det uppföljning hos behandlande läkare. Denna gång en Staffan W, inte den vanlige läkaren som Pelle brukar träffa alltså. Verkade vara en bra doktor. Han lyssnade och pratade och besöket tog 45 minuter. Vi fick säga det vi ville och det verkade som han lyssnade. Det läkaren förmedlade var att det var bra, dvs ingen förändring åt det negativa hållet men heller ingen förbättring. Men det ska vi visst inte räkna med. På grund av alla biverkningar som Pelle har av medicinen så kom vi överens om en provperiod på 1 månad där Pelle håller upp med den starka cytostatikan. Nya prover efter en månad å sedan nya beslut. Besöket var positivt. Även om det inte är bra så går det åt rätt håll.
Besöket var på Akademiska sjukhuset ingång 100 😲🤔
Det är rätt stort det där sjukhuset.
Vi skippade domkyrkan denna gång 😉👍