Gottfridsberg gick upp i div 5 i år 2021 efter att ha vunnit div 6 2020 med minsta möjliga marginal, bättre målskillnad än Vikingstad. Serien började hur bra som helst 2021 för nykomlingarna. Efter förlust i första matchen vann man 4 på raken. Nosade på serietoppen. Men sedan kom det 2 förluster och en oavgjord och så var den serien förstörd.

När Hugo anlände till Gottfridsberg hade utvecklingslaget endast tagit en poäng. I Hugos första match vann de med 5 – 1. Sedan förstår jag inte riktigt vad som händer för de 3 nästa matcherna har Gottfridsberg lämnat WO. Slut på serien.

Hugo gjorde debut i Gottfrisbergs a-lag i lördags. Han började på bänken och fick hoppa in i andra halvlek. Hade inte de bästa förutsättningarna eftersom Gottfridsberg låg under med 3 – 0 i halvtid och hade fått målvakten utvisade i 23 minuten efter att målvakten yttrat ett par väl valda ord (typ det Persson sade vid en hemmamatch med KB vid ett tillfälle). Den opartiske pappan rapporterad, ” Hugo lite försiktig de första 10 minuterna men sedan bäst i laget. Fick till 1 assist av de 2 mål Gottfrisberg gjorde i andra. Motståndarna kom fram efter matchen och frågade varför han satt på bänken och inte startade. Tog ansvar när de andra tokkörde. Mittback i slutet.”

Västra Husby IFs hemmaplan och ett antal förväntansfulla supporters till Hugo på plats.
Till och med storasyster Matilda var med 👍🥰
Hugo har kommit in på plan. Är den långe längs bort i gult.
Välförtjänt middag med familjen efter matchen.