Har inte skrivit så mycket eller fotograferat Hugo och hans fotboll i år men här kommer en snabbresumé. A-laget har Hugo varit uttagen till de tre matcherna a-laget spelat men endast fått göra kort inhopp förutom i tisdags då Hugo på grund av att Gustav skadade sig fick rejält med speltid i andra halvlek, som forward. Han tuffade runt i 10 minuter men sedan kom han igång. Tror inte det kommer att komma några julkort till Hugo från Forshaga-spelarna, särskilt inte nr 13. Dagen efter drog han med b-laget till Storfors och där slutade matchen 2-2. Ett mål för Hugo och ett gult kort. Målet var, enligt opartisk fader, Hugos eget. Han drog mot målet och placerade in bollen. Gula-kortet var ett sådant man tar för laget.

A-laget går ju inte så där särskilt bra men det beror inte på Hugo. 1 vinst 2 förluster och 1 oavgjord. Inte bra för ett lag som tänkt vinna serien. B-laget har så här långt 1 vinst och en oavgjord. Båda tabellerna haltar för KB efter som de har flera uppskjutna matcher vilket beror på att KB tillhör Region Örebro när det gäller sjukvård medan de tillhör Värmlands Fotbollsförbund när det gäller seriespel. Region Örebro får inte åka till Karlstad i dagsläget, men till Torsby.

KB 2021