Jag har haft kontakt med norrlänningen i familjen. Fattar inte riktigt, Marcus är ju född i Stockholm men till största delen uppvuxen i Närke, hur kan han ha blivit så förälskad i snö och kyla😲 Den lilla kullen pojkarna åkte kälke på, de få stunderna det fanns snö i Kumla Ekeby, kan man ju undra hur det hann sätta spår i sinnet på pojken.

Snöbilder från Umeå – Marcus har fotograferat.

Marcus berättar att det är snöhögar på 2,5-3 m i gathörnen. Att vissa vägar är som att gå i en snöallé med snö till armbågarna. För några dagar sedan var temperaturen endast 22 minus men just idag (lördag 16) var det behagliga minus 6 grader.
Att man ens funderar på att cykla på vintern i Umeå 😲
Förövrigt berättar han att han trivs och att det går bra med studierna. Svåraste tentan för hela programmet tyckte Marcus att det kändes som han klart av bra. Upplever det som tråkigt med Corona-restriktionerna. Men det beklagar jag ju alla studenter som får sitta på sin kammare och läsa och inte fara runt och leva det roliga med studentlivet också.  
En ljusglimt😁👍 ha ha, är att det numera är 6 timmar ljust
till skillnad från när det var som värsta😲 bara 4 timmar.