Från Tui

Vår resa var ombokad från Menorca till Alcuida på Mallorca. Datumet var också ändrat men med lördag till lördag med avresa den 22 augusti så skulle killarna hinna hem för att börja på sina universitet måndag den 31 augusti ändå.  Det Tui hade prioriterat var att ha samma standard på hotellet som de ombokade om oss till. Men … för oss är ju läget rätt så viktigt.

Kollade av med resesällskapet och vi bestämde att det var okej med ändringen. Men för oss fyra ”vuxna” så bestämde vi oss för att korta av resan till en vecka.
 
Hittills har Tui varit väldigt schysta och följt alla regler som finns, även om det tar tid att få tillbaka sina pengar, vilket de medger och beklagar, men pengar kommer så jag tänkte prova att omboka resan när jag ändå måste krångla och ändra på resan eftersom vi inte vill vara 14 dagar i Alcudia. Tuis information är för övrigt bra och relevant.
 
Förhoppningsvis går det att fixa en eller till och med två veckor i Santa Ponsa (men tyvärr inte på Playas del Ray)  istället för en vecka i Alcudia, men det berättar jag inte för någon förrän jag vet säkert.
Det här är stället vi är inbokade på just nu från 22 augusti.
https://www.tui.se/resa/spanien/mallorca/alcudia/tui-blue-alcudia-pins/?departureCode=ARN&departureDate=2020-10-02&duration=3
Hit hopas jag det gör att omboka oss till.
https://www.tui.se/resa/spanien/mallorca/santa-ponsa/h10-casa-del-mar/?departureCode=CPH&departureDate=2020-10-12&duration=7
Visserligen blir det ett sådant här hotell stort och opersonligt hotell men i brist på annat, hoppas, hoppas, hoppas, att det fungerar!  
Hotellet har ett strålande läge i Santa Poonsa … men jag vet, det är INTE Playas del Ray och Juan ?

Men, men, jag letar vidare. Vi får se var vi hamnar tillslut.
Kanske i Karlskoga ????