Derby på Nobelstadion. Men det är ju i och för sig nästan alla B-lagets matcher. Sporten tog i och det verkade som att de trodde att de hade en chans att vinna idag. KB är ju redan klara seriesegrare men är ännu obesegrade i serien och ville inte att Sporten skulle var det laget som spräckte förlustnollan. Nu visade det sig ju att det inte skulle var några som helst problem för KB att vinna. Efter 29 sekunder gjorde KB 1 – 0 efter ett jättesnyggt förspel där stora delar av laget var inblandat. Ridå för Sporten! Siffrorna skulle troligtvis varit större om inte Sportens målvakt den suveräna Sigge inte gjort en kanonmatch. Sigge är utlånad från KB!

Hugo gjorde en av sina bästa halvlekar på länge. Snabb, kvick, elak, rörlig for han fram på sin kant. Hämtade boll och ropade till sig bollen och ville verkligen vara med i spelet idag. Skönt att se att all fotbollsglädjen inte har dött hos honom efter denna konstiga säsong. Nu var det tredje matchen i rad som han får 1 halvlek. I första spelade KB bra och roligt. Men efter flera byten i andra så dog spelet, lite som vanligt, tyvärr.

Hugo startade denna match!
I Sporten spelade denna dag några av våra släktingar. Viktor Ottosson.
Gabriel Nyberg Höglander.
Hugo var inblandad i en liten incident smiley Vid en sammanstötning med en Sporten-spelare, där Sporten-spelaren fick frispark så simulerade Sporten-spelaren att han fått en smäll på näsan av Hugo trots att det var för att Hugo smällde till honom på benet som han fick frispark. Hugo surade till så kapten Tom fick dra honom därifrån smiley
Rättelse. Pappa Niklas berättade hur det gick till. Sporten-spelaren sparkar med sin fot under sulan på Hugos sko och faller och därefter simulerar han smällen på näsan. Och får frisparken med sig smileysmileysmiley
Snygg nedtagning på bröstet. Hugo var involverad i mycket både offensivt och defensivt. Hugo är en av få i KB som vågar gå in i närkamp på hörnor och nicka. Synd att han han inte får utdelning på sitt slit. Mål smiley
Sigge badtvålsjonglerar men lyckas ändå rädda målet.
Jakob som dömde har spelat med både KB och Sporten. Han tillät ett tufft spel, åt båda hållen. En bra domarinsats!
Slut för den här gången.