Vinst av KB. Bra spel av både KB och Bråten. En intressant match med rejält tempo. Bråtens laguppställning såg ut som KB B2. KB var nämnare 2 – 0 än Bråten en kvittering.

Jag undrar vad KB har för krav när de rekryterar tränare? Tränare Åsbo stod idag i mål! Han stod för en hel del kvalificerad räddningar och ingripande. I början av säsongen toppade han den interna skytteligan! Toppa den meritlistan den som kan smiley

Hugo var bänkad andra halvlek i förra matchen och första halvlek i denna. Han kom in med två vänsterfötter på högeryttern så det började inte så bra men efter ca 10 minuter verkade han komma in i matchen och fick lite flyt i spelet. Då fick han kliva ner på högerbacken och så var matchen över för Hugo. Han gjorde en del ingripanden och häll tätt på sin kant. Fanns väll en tanke med den förändringen antar jag. Hoppas på bättre flyt och mer speltid för Hugo i kommande matcher.