Oj, oj vad dåliga Granbergsdal är. KB ångade på och i början hängde Granbergsdal med. Men deras kondis är inte den bästa. Till slut tröt orken och då började det fula spelet och gap på domaren. KB gjorde vad de skulle och utan något skönlir så vann de matchen helt klart. En kort period i andra halvlek släppte de in Granbergsdal i matchen men efter en superräddning av Kilström i målet så kom inte Granbergsdal närmare och kunde hota. Kunde de heller inte göra mål på Armins missade bakåtpassning så gör de heller inga mål. Hugo hade inte någon bra dag idag. Passningarna gick dit han ville. Det verkade som han satt högerskon på vänsterfoten och tvärt om. Men han jobbade och slet och sprang och kämpade. Synd att han inte får mer bollar att jobba på (har jag skrivit förr). Hugo blev utbytt och spelade inte andra halvlek. Jag undrar varför?

Hannes Persson var med på vänsterbacken igen. Han spelade i 70 minuter och fick sedan rött kort. Vi på läkaren uppmärksammas det inte och ingen fattade var för han blev utvisad förrän Hannes kom upp på läktaren och berättade. Han hade missat en passning och blev sur på sig själv och sade då ett könsord som domaren hörde och det röda kortet kom upp. Hannes mamma var inte så glad när hon kom och undrade var för Hannes satt på läktaren i matchställ bland publiken. Men Hannes var bra så länge han var med!
Tjoho, match mot Granbergsdal
Hugo taggad smiley
Hugo inblandad när det händer!
En rar armkrok, vem håller i vem smiley Hugo är oskyldig smiley
De stunder Hugo får vara på med är han oftast inblanda där det händer nått både offensivt som defensivt smiley
Här är Palonen på G! De blev mål tillslut, av Frizell smiley
KB:s målvakt gjorde ett par riktigt bra räddningar denna match smiley
Han har annars mest fått markera platsen smiley
Den halvlek Hugo fick hann han med en hel del på den stunden han fick på plan!
Igen och igen jobbar han på!
Supermålvakten smiley
Hugo jobbar på smiley
Kul och se Arvid på plan igen smiley
Att Granbergsdal är det suveränt sämsta lag jag någonsin sett någon gång är jag helt säker på men ibland kan ju även en ”blind höna hitta rätt” detta var en suverän räddning, kanske inte på mållinjen men i det närmaste …
Hugo på hugget igen smiley
Tack och go´natt, men inget gnäll från Granbergsdal trots 5 – 1 i baken