Det började sisådär. Alla trodde nog att det skulle bli en lätt match för KB. Men 25 minuter in i första halvlek stod det fortfarande 0 – 0 och Alkvettern låg på och tog för sig. Men så började målskyttet och i minut 40 stod det 4 – 0 till KB. Lugnt då trodde vi inför andra halvlek men icke. Alkvettern kom i gång i andra halvlek och kom så nära som 4 – 2 och 5 – 3 innan Arvid fastställde slutresultat till 6 – 3.

Kuwsi Kojo Ofushin gjorde, i konkurrens med Rasmus Eliasson mål mot Bråten, säsongens snyggaste mål hittills med en riktigt läcker bicykleta. KB gjorde också ett femte mål i första halvlek men det dömdes bort då domaren redan hade blåst för straff. Och straffen missades. Domaren hade inte sin bästa dag idag. Avvaktade ett par gånger för mycket innan han blåste och ibland inte, som vid straffen, och släppte tacklingar som var mer än på gränsen för att sedan blåsa.

KB spelade som vanligt bra. Varierade korta passningar med långa. Det fattades en hel del ordinarie, bland annat Armin, å det märktes stundtals. KB hade minst ett par ribbträffar och i andra ett antal frilägen som borde förvaltats bättre, särskilt som det var a-lagspelarna som hade frilägen. Åsbom kom in en stund och han går från klarhet till klarhet. Till hösten borde han få chansen i a-laget!

Alkvettern spelade inte fult direkt men man kan säga att de utnyttjade att planen var blöt och kom ofta kanandes för att bryta och tacklade KB-spelarna och då tyvärr med dobbarna före.

Hugo gjorde en som vanligt bra insats. Som högerytter i första. I andra fick han gå ner och spela högerback och där försvann han en del då KB fick inrikta sig på att vara mer taktiska än spelande men han kom på sin kant då och då även under andra halvlek. Hoppas Hugo kan konservera formen över sommaren då detta var sista matchen för vårsäsongen.
Lite ensamt ser det ut, match idag mot Alkvettern.
Men här är Hugo på rätt plats, mitt i smeten och tar för sig.
När Hugo får rätt bollar så kan det gå rätt så fort på högerkanten.
Tyvärr inget mål för Hugo idag, men han håller sig framme och oroar.
Delar av KB:s B-lags ledarstab. Karanlang Bojang gjorde hat trick smiley

Detta är en situation jag inte riktigt begriper smiley Hugo hamnar som siste man att försvara när KB har hörnor. För det första är Hugo bra på huvudet. För det andra är han ju helt orädd när han kastar sig in i situationer (finns en del fegisar på plan) För det tredje är han urusel defensivt. För det fjärde skulle han aldrig släppa fram en motståndare och en kontring som Hugo ska stoppa är väl då nästan en garanterad frilägesutvisning smiley
Så här kommer han mer till sin rätt, mitt i högen på en hörna.