KSK trodde nog att de hade en chans att slå KB denna kväll. Men det var aldrig något snacka om vilka som var det bästa laget. KB spelade strålande i första halvlek. Hugo inledde målskyttet i den 32:andra minuten. I andra halvlek kunde inte mittbacken Armin fortsätta då han fick känning i låret. KB:s spel mattades av efter det. Mycket beroende på att det på grund av skador blev många byten och hela fyrbacken fick möbleras om.

Snygga bollkallar hade KSK fixat fram. Det var en häftig inramning av matchen. Bollkallar, mycket publik och cafeterian var öppen. Publiksiffran var 217 personer, hälften från Kryssvägen men då höll inte alla på Sporten. Kul att Arvid var tillbaka efter sin skada.

Hugo gjorde en okej match men inte en av de bättre. Han gick in för långt i plan och fanns inte på sin ytter där han brukar komma farandes så fint. Högerbacken utnyttjade heller inte den korridor som blev när Hugo klev in så spelet gick mest på vänster sidan första halvlek.

Oskar Ekberg #10 i Sporten, KB värva tillbaka honom snarast. Vilken fotbollsspelare det har blivit av honom. Han är ju dessutom bara en 00.

Karlskoga Tidningen har sällan med något om KB B:s b-lag. Denna gången var det med några bilder och ett kort referat.
Möte med Karlskoga Sportklubb på Stråvallen.
Regnet hängde i luften. Sportenkillen till höger är Viktor Ottosson, fd KB, och släkt till oss. En släkting till var med i Sporten denna kväll, Gabriel Nyberg Höglander. Båda barnbarn till kusiner. Pust för att bo i en så liten kommun. Då har man fullt upp att hålla koll på släkten ner i 5 led.
Hugo har förfinat detta grepp. Ingen frispark, mot sig. Inget kort.
Sporten hade en härlig inramning av matchen, bland annat ett gäng bollkallar i färgglada tröjor. 10 minuter orkade killen framför oss, sedan hittade han en boll själv och satte fart smiley men stiligt var det.
I andra halvlek kom Hugo mer med i matchen och drev på som han brukar.
Ibland kan man undra och ibland vill man inte veta vad de håller på med smiley
Hugo håller sig framme.
Tror inte han var så nöjd, Hugo har ju ett rätt så ”talande” kroppsspråk smileysmiley
Lite småmurrig var kvällen.
Det är ju inte direkt så man tror det är en fotbollsanläggning som ligger här i skogen.
Tack för denna gång. Domaren var helt okej.