Det var spel mot ett mål. Björneborg hade en hörna och ytterligare ett anfall. Det var allt. Att det blev ett mål för Björneborg får förklaras med att KBs mittbackar då var så uttråkade att de totalt missbedömde situationen. Man får väl i alla fall säga att Björneborgaren som gjorde målet gjorde det mycket bra. Hugo fortsätter att imponera. Var mycket bra ikväll också. Verkar ha hittat en hög lägsta nivå. Synd bara att hans inlägg inte tas tillvara bättre.

En bit in i matchen kunde man höra när en Björneborgare började tjafsa med domaren och hur en annan Björneborgare desperat skrek ” tyst, vi orkar inte spela med bara 10-man.” Björneborg hade nämligen inga avbytare.

11 insläppta mål och då var målvakten inte dålig.

Åsbom hoppade in. Hans formkurva pekar spikrakt uppåt. Ett mål idag. Fint huvudspel och flera tekniska finesser.

Hugo var inblandad i en märklig situation. Båda fick gult kort och eftersom Björneborgaren hade ett förut blev det rött. Hugo får förklara vid tillfälle vad det vad som hända. Han ville inte göra det efter matchen så länge som domaren hörde på.
(P.s Tillägg. Hugo har berättat smiley Ni får fråga själva smiley)
Idag match mot Björneborg!
Björneborg hade endast tränaren med sig. Inga avbytare smiley
Hugo gjorde en bra match. Mycket aktiv! Hugo nr 11.
Även stark defensivt.
Kanske lite väl aktiv ibland smileysmileysmiley
Den här killen har ett läge på foten. Stenhårt. Oavsett han ska passa 3 meter eller göra inlägg eller skjuta. Givetvis gick detta skottet över smiley
Matchen över. Trots 11 mål i baken så var det inga sura miner från Björneborg.

Ett fint kort på den äldste och ett par av de yngsta på planen. Det finns mycket att lära för de två yngre.
Man kan nästan ana ett litet leende där.