KB:s B-lag mot Åtorp. Kan ju bara sluta på ett sätt, och mycket riktigt, första målet efter 1 minut. Men det var en bra och rolig match. KB spelade bra och Åtorp stod upp bra. Trots 10 mål i baken var det inga griniga och tjuriga fotbollsspelare i Åtorp. Om KB fått till detta spel i Granbergsdal hade de gjort minst 25 mål! Korta och långa passningar blandas. Många passningar inom laget innan den avgörande kommer. Idag användes kanterna ofta. Hugo spelade en lustig variant av högerytter/högerback (nä inte wingback direkt heller för det fanns ingen mer på hans kant). Hugo gjorde en bra match. Kom bort en stund i början på andra då det gjordes en del byten och innan han hittade rätt i sin position. Denna match var det många från a-lagstruppen med (de som sitter på bänken osv) och det märktes. Det blev inte tre juniorer på mitten i andra halvlek som det blev mot Granbergsdal och Bråten när spelet försvann. Med rätt kompisar bredvid sig får Jalal ut mycket mer av sitt spel. Denna gång spelade KB ända in i kaklet (stackars Åtorp) 4 mål i första halvlek och 6 i andra, säger en del om det.

Match mot Åtorp i Åtorp och andra stället på.
Första målet eter 1 minut. Hade knappt hunnit få bort linsskyddet smiley
Åtorp fick mest slå ifrån sig och det gjorde de bra.
Hugo hade en kväsig position idag. Som på hörnor t ex, här en offensiv nick, han lade en hörna, han var siste man att försvara på hörnor (hur törs KB det smiley)Tyvärr var Åtorps bäste spelare målvakten. Här en bra räddning på Hugos nick. Högt och lågt. Han var överallt.
Här kommer Hugo forsandes på kanten och skickar iväg ett fint inlägg.
Åtorp hade en stadig bjässe på mitten. Han fick till och med Hugo att bita i gräset. Inget ojust i denna tackling.
x
Alla sätt är bra utom de dåliga – om man vill få stopp på motståndaren.
Men här blev det frispark till Åtorp.
Åtorps fotbollsplan ligger inte direkt centralt.
Men de hade kaffe så Niklas var nöjd.
Det var en väldigt snäll och trevlig match men lite var ju Åtorparna tvungna att protestera mot smiley men 10 mål är svårt att bortförklara som otur och dålig domare mm.
Här får Hugo med sig en straff smiley
Som läggs av KB:s målvakt smiley Är det snällt att göra så smiley
Här drar Hugo iväg på en egen raid. Den förra resulterade i en straff och mål. Denna raiden borde han ha tagit avslutet själv. Mera sånt Hugo, det gick ju riktigt bra!
Å där fick jag med Åtorps anfall på bild också smiley
Benjamin på språng. Det är en rätt så sött liten knorr han har på huvudet. Kanske skulle fru Lambertsson ha haft en sådan under sin aktiva tid. Borde ju skydda fontanellen för misslyckade nickar smileysmiley
Tack för en rolig match.
Ja, ja Hugo, jag gillar dig med smiley

Efter nästa match ska KB var uppe i serieledning och förhoppningsvis ska nolla för insläppta mål va intakt