Första matchen som jag kommer ihåg jag varit på men som det inte blir några bilder från. Fick nämligen med fel optik till kameran. Derby och mycket folk på läktaren! Men KB gav inte Bråten en chans. KB var bäst. KB spelade en mycket fin fotboll. Ett varierat spel med korta och långa passningar och fina kombinationer. Den lille vänsterbackens mål var en delikatess. Hugos distinkta passning till Palonens mål var också mycket snyggt. Benjamin fick tillslut göra ett par mål efter att ha snubblat bort ett antal chanser.

Det här var så nära jag kom med det optiken som satt på kameran, värdelöst!

Hugo var strålande första halvlek och började andra bra men efter en stund såg det ut som han fått på sig fel skor. Helt plötsligt stämde ingenting för honom. KB fortsatt i och för sig att spela bra och Hugos assist kom till i andra halvlek.

Nu hade ju i och för sig pappa sagt att Hugo skulle vara bra särskilt i första halvlek eftersom farbror inte kunde se mer av matchen men …. ingen visste att Hugo är så lydig.

När det var 20 minuter kvar bytte bland annat Hugo och några till av de äldre och gick av. Hela spelet försvann! Man kan ju tro att om man byter ut högeryttermittfältaren att det ska komma in en som spelare högeryttermittfältare men den killen började tyvärr att följa bollen och befann sig tillslut mest på mittpunkten. Högerbacken sågs stundtals som vänsterytter, han verkade ha tråkigt på sin högerkant och letade efter bollen. Hela laget fick slagsida och endast en fjärde del av planen användes på slutet varför inget hände och spelet gick helt i stå. Anarki kan man sammanfatta det hela som.

KB var bäst och spelade bra större delen av matchen och Hugo gjorde en mycket bra första halvlek.