Då det snart är Maj kanske jag skulle sammanfatta mars månad smiley
Detta var den 2 mars, och solen sken, fast vi var i Örebro smiley
Vi var i Örebro för att se Hugo spela fotboll. Richard kom och såg de sista 15 minuterna av matchen, de 15 minuterna som Hugo spelade. Perfekt tajmat.
Vi passade på att äta lunch med Richard. På Monza pizzeria. Monza är bland de tränande ungdomarna populär för deras stora portioner.
Men de är inte bara stora, de är väldigt goda också!
Richard valde en kebabtallrik, som till och med han tyckte var aningens mycket.Vi var och hälsade på Diesel … menar Diesels husse och matte smiley och när Diesel väl kollat av att hon fortfarande var populärast hos reserv- husse och matte gick hon och lade sig hos riktiga husse. Dessa katter smiley Husse var nöjd.
När Timmie och Anders slutade sa jag, dumt nog, att om ni får något över som ni inte vet vad ni ska göra med, ställ det på mitt rum …. det var två flyttkartonger också smiley
Tur det är plocksystem numera när man köper denna whiskyn!
Jag tror aldrig jag varit med om så många gökdôtter som i år smiley
Vi handlade mat på Thai-hämt-mat-stället på Västra Rävåsgatan. Helt okej mat.
Den 23 mars var första gången vi fikade i uterummet.
En gökdôtt till smileysmileysmiley
Vi har målat om i källaren, tvättstugan!
Marcus var och hälsade på, 2 gånger denna månad smiley
Vi har sett Hugo spela 5 fotbollsmatcher i mars. 3 matcher har han spelat i 90 minuter, 1 match i 80 minuter och 15 minuters inhopp i a-lagets match i Sturehov. Nästan mer om man räknar minuter hittills 2019 än hela 2018 smileysmileysmiley