KB:s U21-lag, eller kanske man numera ska kalla det för B-laget mötte Karlskoga Sportklubb, KSK som uppstått igen denna säsong med ett seniorlag.

Hugo var nyklippt, hade nya skor (tror jag) och var på ett strålande spelhumör.

En del förändringar hade gjorts i laget och vi fick en rejäl chock när laget ställde upp sig, Hugo skulle spela högerback. Sedan chockade han oss igen, han klarar av det, riktigt riktigt bra dessutom.

Matchen virvlade igång i ett rasande tempo, från KB:s sida. KB hade 3 träffar i ribba/stolpe under de första 10 minuterna. Sammanlagt i matchen 4 ribba/stolpe träffar och minst 2 missade frilägen (öppet mål). Tyvärr slutade matchen med endast 1 – 0 till KB. Det borde varit mer.

KB spelade bra och skojigt. Använde hela laget. Hugo var mer inblandad i spelet som högerback än han någonsin varit som vänsterytter. Tyvärr blev spelet sämre mot slutet. Det är inte lätt att hålla uppe spelet mot ett lag som KSK som inte är så mycket till motstånd.

Hugo var bra denna match. Såg ut som han tyckte det var roligt att spela. Fick ju också vara med mycket mer i spelet från sin nya position.
Snygg frilla smiley
Av kroppsspråket att döma kände sig Hugo inte så bekväm i början med sin nya position.
Men KB:s två mittbackar är säkerheten själva smiley
Ibland glömde han sig smiley sex KB-spelare, men var är högerbackensmiley
Här börjar missarna, eller kanske ska jag skriva räddningarna!
Hugo var faktiskt mycket mera inblandad i spelet som högerback.
Det numera obligatoriska samtalet med domaren!
KSK består av idel gamla KB:are. Här är det Viktor Ottosson och Hugo som har det trevlig.
Här missade jag precis målet smiley men snyggt var det!
Som högerback hade Hugo att täppa till på högerkanten vid KSK-hörnor. Vet inte om det var Hugo som var så bra eller KSK som var så urusla på hörnor för de flesta fastnade på Hugo.
Missat friläge eller en superräddning …
En inte helt ovanlig syn när motståndarna försöker att få hejd på Hugo.
Miss
Tro det eller ej men det blir också en miss.
Ett lite otrevligt bråk i slutet av matchen.
Matchen slut smiley
KSK:s duktige målvakt är Sigge som gått över till KSK från KB inför denna säsong för att få speltid. Om några år är Sigge minst div 3 målvakt i KB:s a-lag smileysmiley