Ett förstärkt KB-junior-lag mötte Woodys i en träningsmatch. Oj vilken dålig match, av Woodys. Det hände inte särskilt mycket men juniorerna spelade och trixade på rätt så hyfsat. Trots motståndet smiley Men inga mål. Så frös Camilla hem i förtid och pang, genast kom målproduktionen i gång. Hugo spelade som vanligt på vänstern och gjorde det som vanligt bra. Mot slutet av matchen vandrade han in mot mitten och var inblandad i en hel del framåt (det var han i och för sig hela matchen). Inga mål av Hugo men flera av målen kom till efter flera bra och tuffa brytningar av Hugo och flera passningar som i hockeyn skulle gett honom en andraassist.

Hugo inledde tufft och hade en del dispyter med Woodys vänsterback. Domaren fick ta ett förbrödrande korrektionssamtal med dem båda och sedan var det lugnt.

Woodys bäste var deras mittback (efter en 6 -0 förlust) tänk då hur resten var. Fast han fick jobba stenhårt spelade han i både halsduk och toppluva. Mittbacken till höger i Woodys röda tröja.

Jalal gjorde 4 mål. Här en kanonsnygg frispark
Ett kärt återseende. Jocke Johanson, gamle hockeykompisen spelar nu i Woodys.
Ett till av Jalals mål.
Frågesport! Passar Jalal?
Svar: Jalal passar aldrig smiley En dribbling som denna gång gick hem!
En vanlig syn denna match. Hugo med bollen och letar spelare att passa till.
En vanlig syn denna match. Enda sättet att stoppa Hugo.
Här surrar Hugo runt med den duktige mittbacken smiley
En gammal bekant bland ledarna på Woodys bänk. Stig Owén som tränade Rävåsens damer någon gång på 80-talet.

Mannen, myten, legenden har tyvärr efter 1000 år bytt klubb och finns nu i Woodys då Rävåsen inte längre har något herrlag. Vi riktiga Rävåsare beklagar djup att herrfotbollen försvunnit från Rävåsen, efter 77 år!

Det är bara fotboll, men hjälp, har denne killen ingen som kan hjälpa honom med matchningensmiley
Bra insats Hugo smiley