I februari verkar det som jag var helt uppfylld av vädret. Det är mest bilder på snö
och snö
och snö
Pelle frös och fick låna en tröja av mig. Sedan dess har han inte frusit mera smiley
Det här är ett väldigt dåligt kort. Men det kan i mörkret skymtas några röda lysen, bland annat syns en trea (3). Det är lokalbussen hade åkte fel smiley Trean ska ju svänga in till Stråningstorps centrum, men missade avfarten och kom till oss, för jag trodde aldrig att de hade lagt om busslinjerna igen och att det skulle ha blivit bra denna gång smileysmiley
Hade bilen en dag till jobbet. När jag kom ut på förmiddagen för att åka iväg såg det ut så här smiley Sicka klantskallar. Bara det kommer lite snö och linjerna i backen försvinner försvinner allt förstånd hos bilkörarna också. Tur jag inte var tidig smiley till jobbet utan fick parkera på ett annat ställe.
Ännu bättre hade det blivit om bilarna hade bytt plats.
(Till vänster står det TUB och till Höger YOU.
Värdens bästa Sara slutade på IFO efter nio år. Så bra och duktig som hon är förstår man att 9 år som socialsekreterare räcker. Nu vill hon vidare och utvecklas. Men, det blev Kristinehamn smiley Vi tror att hon snart är tillbaka smiley
Sara var alltid lite kräsen när det gäller kontorsmaterial, färgade notisar och specialpennor var hennes grej. Hon är supernöjd med att hon var först att få vårens nya färgkollektion på notisar! Saras rum var också ett svart hål för plastfickor smileyEfter att hon städat och lämnat tillbaka grejor kan jag notera att plastfickor kan vi nog till och med börja sälja! En av hennes kollegor, Sussi, är nöjd med det mesta hon får bara det är rosa smiley