KB började som vanligt bra. De första 10-15 minuterna dominerade KB. Snabba passningar och mycket rörelse. Vi i publiken väntade bara på att målet skulle komma. För som vanligt mattades KB av efter första kvarten och släppte in Arvika i matchen. Det tog ända till 41 minuten innan KB gjorde första målet.

Sedan kvitterade Arvika i 76 minuten, lite snöpligt och då tänkte jag att ”nu blir det så där igen, så snöpligt” Men då tänkte jag inte på att det var U19laget på planen. De har i år haft en härlig förmåga att tillslut räta till siffrorna. Diar gjorde 2-1 målet när det var 8 minuter kvar. Diar som förövrigt var riktigt bra i dag den stunden han fick spela. Det bästa jag har sett honom gjort hittills.

Hugo var som laget, glimtvis bra. Men förvånande nog så uteblev nästan hans patenterade löpningar på kanten helt. Kan ju bero på att det inte var särskilt många passningar som hittade ut till Hugo. Mittfältet vill för ofta spela tillbaka till backarna och starta om. Någon gång borde man dock prova på en snabb omställning när man har en så snabb och stark kantspringare som Hugo. Om Hugo i utgångspositionen var högre upp i plan kanske det skulle vara lättare att nå honom, att spela bollen på en yta? Tycker att Hugo ligger långt ner i planen, väldigt nära egen back, men det kanske är lagets taktik att spela så.

Vid ett tillfälle fick Arvid och Hugo till ett fint samspel på kanten och de ledde fram till en målgivande passning från Hugo.

Stackars Benjamin. Han missade två frilägen i slutat av matchen. Men om man ska vara positiv så var det starkt jobbat av honom att löpa sig till frilägena. Diar hade också ett friläge som han missade.

Hugo får klart godkänt, en målgivande passning och ett gult kort (var det för snacka?).
Snart börjar matchen. Hugo idag i nummer 11.
Hugo jobbar och sliter och är tuff i närkamper smiley

Men ibland blir det för bra smiley

Jag skulle önska att han ibland koncentrerade sig mer på fotboll


Arvid till Hugo …

Hugo till Erik …

Mål!

Arvika stack upp i några anfall då och då
Från den här positionen betraktar Hugo omgivningen rätt ofta

Näpp, den gick inte in. Synd hade blivit ett jättebra kort annars.


Ett av få inlägg från Hugos kant.

En inte helt ovanlig syn på fotbollsplanen … när Hugo är med smiley

Nej, inget mål på denna chansen. Stackars Benjamin missade två sådan här frilägen.

Hugo jobbade hårt både offensivt och defensiven.

Saffran (kallas han) . Richard trodde han kunde vara kusin med Natalie.

Diar var bra idag och fick också göra 2-1 målet. Mycket rättvis resultat!

När det var ca 10 minuter kvar byttes Hugo ut.


Guds hand var inte med KB denna gång. Målet dömdes bort. Helt korrekt!

En sista chans, men inte blev det mål inte smiley

Matchen är slut. KB vann med 2-1 smiley

Det blir lite av seriefinal den 9 september i Sifhälla! Om Sifhälla tar de poängen de ligger efter KB i de uppskjutna matcherna. Spännande.