Detta var nog en av de sämre matcherna jag sett med KB:s U21–lag. Hugo hade heller ingen bra dag. Från att Hugo har spelat typ 5 matcher sedan november så spelade han 5 matcher på en vecka. Det kändes som de var en mycket trött Hugo som gick in på plan denna kväll. Hannes Persson var med och satt på bänken, oj vilket riv det blev när han kom in på plan när det ca 20 minuter kvar. Hela KB verkade tända till och började pressa Forward. Den effekten som Hugo brukar ha på laget, krasch-boom-bang. Då kom det målchans på målchans. Ett par skott i stolparna och en missad straff. Synd att de här härliga stunderna kommer så sällan. När laget jobbar och springer både i anfall och försvar ser det riktigt bra ut.

Hugo såg trött ut redan innan matchen kommit igång.

Han försökte och försökt och stundtals gick det bra!

Ett straffmål för Forward

Tyvärr har ju KB heller inget flyt med målchanserna. Denna strax utanför

Hannes kom in och tog nog över lite av Hugos roll, krasch-bom-bang, ni vet. Det som brukar kunna tända och få igång laget. Hannes for fram som ett jehu och var jättebra. Forward fick ta till alla medel för att få hejd på honom.

Ett gult kort till Hugo och inge vet varför smileysmiley

Hugo gick av och såg ut som han hellre hade suttit hemma med läxorna denna kväll

Benjamin Hunter, Agnetha Anderssons son, Benjamin och Hugo brukar kunna få till ett fint samspel när de spelare på samma kant.

Det här blev en märklig incident med flera spelare inblanda. Nästa så de tog till och slogs. Griniga och fula Örebroare.

Hannes ångade på

Blev fälld och fick lägga straffen själv men missade tyvärr

En rörig hörnsituation

Som blev rörigare och rörigare

Och efter att par stolpträffar gick boll uschlingen ut på plan igen

Hej då Forward, men så långt ifrån var inte KB från att ta en poäng. Tänk att när KB börjar spela i alla 90 minuterna, då ni ska ni få se smiley