KB började bra, som vanligt. Mycket rörelse och spelarna lät bollen gå i laget. Det höll väl i ca 10 – 15 minuter. Sedan var det nog den tråkigaste match jag sett på mycket länge. En bit in i andra vänder det igen och KB hittar sitt spel. Hugo in i mitten på mittfältet och Benjamin upp från vänsterbacken till vänsteryttern, och Benjamin kan ju springa. Hugo och Benjamin får till ett fint väggspel som resulterar i en upprullning av Arvikas backlinje, ett inlägg och mål. KB visar sedan upp en fin sida och jobbar på och gör flera mål och visar upp ett riktigt roligt och fint spel. Hugo jobbar på och gör det han ska. Efter några spelarbyten och spelar som byter positioner kommer spelat i gång och det går också bättre för Hugo. Hugo klart godkänd och det var väl laget också i sin helhet trots ett par rejäla dippar.

Tyvärr var det en del skador i matchen. Det passade så bra att Wolwsen spelade på a-plan och ambulansen var där och hämtade deras quarterback varför ambulanskillen kunde kolla in Arvika-killen men Arvika-spelaren valde att åka med laget till Arvika i stället, fast han inte kunde stödja på det onda benet.

I början spelade KB:s sig till flera farliga chanser, men missade.

Arvika var inte ofarliga men hade inte så mycket att komma, man kunde ju vänta sig mer, de leder ju serien.

Hugo mitt i högen

Han verkar trivas med det

Från vilken position man ser matchen bäst varierar bland publiken. Det kan delvis bero på från vilket håll solen ligger på

Inte lika gnälligt och lika många kort som mot Nora men domaren fick ta en del snack med gnälliga Arvika-spelare.

Hmmm, båda händerna på bollen, bollen bakom huvudet, minst en fot i backen, Hugo behöver finslipa på sin teknik vad gäller inkast. Det där var ett dropp, inget kast!

Hi, hi, nummer 17 hade det inte lätt

med Hugo när Hugo drog på

Tyvärr en av flera skadade spelare, både KB och Arvika. Tack och lov inte osjyst.

Han som ambulansen inte hämtade.

Stundtals var det rätt så tufft, det är ju Värmlands-serien det här

Frispark i bra läge, ännu är inte siffrorna så stora att publiken kan slappna av.

Hugo håller sig som vanligt framme och lille 17 försöker hänga med.

Arvika gjorde ett litet snöpligt självmål.

Jädrar vilket skott han fick på KB:s nummer 4. Träffade ribban!

Matchen är slut. Alla tackar varandra och domaren för matchen. Inga sura Örebroare här inte!

Hugos yviga hårsvall är ett inne blott. Nu kan det bara bli bättre och bättre nu när han också ser bollen. Det tyckte han själv också!