Hugo har spelat två matcher som jag inte hunnit med att refererar. Dels U21 mot Nora och dels U19 mot Arvika. Risken är väl att jag blandar ihop de här matcherna. Nora är ett gnälligt gäng. De tror nog att de är bättre än vad det är eller så var det som så att KB var bättre än Nora väntat sig. Synd att KB inte vann och därmed kunde tvåla till det gnälliga Nora-laget. Nora var gnälliga, griniga, fula och ruffiga. Använde armarna mycket till att hålla i eller rycka i KB-spelarna och deras tröjor. 8 gula kort för Nora och två röda! Tre gula till KB men inget till Hugo smiley Som tur var var det en bra domare i matchen. Nyckeln till KB:s spel är att alla springer. Oj vad bra det går när det är rörelse i laget och bollen går! Men så blir laget stillastående och då händer det ingenting. Så sån var matchen. Bra spel ibland och ibland rena natten.

Hugo kom fint på sin kant i långa snabba ruscher. U21 har äntligen kommit på att han finns där. Hörde ofta att spelarna uppmanade bollföraren att ”spela på Hugo”. Hugos betydelse för laget kan man se om inte annat så när han går av en stund, tempot sjunker direkt.

Hugo var mycket bra,
Vaken
Pigg
Löpstark
Snabb
Offensiv
Jobbig
Arbetsvillig
Lite småful smiley

Adam gick på kanten idag. Men liiiite mer hemmadomaren kunde han kanske vara smiley Nä, jag skojar, kör på som du gör Adam!
Löpningen är nyckeln till KB:s spel. Här full fart framåt i anfallet.
Sen fullfart hemåt när motståndaren har vunnit bollen.
Var är bollen, kanske går det för fort ibland smiley
Gnälligt, grinigt och ruffigt Nora. 8 gula kort och 2 röda.
En av Hugos mäktiga ruscher på kanten.
Som avslutades med ett rungande skott tätt över. Det vill vi se mera av. Nästa går in!
Äntligen kom så kvitteringen och vi väntade sedan på vinstmålet, men det var bara nära.

Här är det KB:s duktige mittback som är nära!

Gult kort igen. Hugo i backen för vilken gång i ordningen gick inte att komma ihåg. Denne gång ett gult kort för Nora-spelaren. Hugo och denne Nora-spelaren hade verkligen ett gott öga till varandra smiley
Hugo sprang sig till ett bra läge alldeles i slutet av matchen men kom inte riktigt till.
Hugo är alltid noga med att tacka alla efter matchen.
Och även motståndarna oavsett hur det sett ut på planen tidigare.
Nä, nä, tro inte på att det kan bli en sådan här förbrödring, killen Hugo är så tjenis med är en gammal KB-kille som gått till Nora denna säsong.