Detta kortet är från den härliga helgen som gick. Det var faktiskt varmare och goare förra lördagen än vad det har varit idag.
Sol och en kall pilsner!
Vi klippte trädet på framsidan.
Ingen olycka, allt gick bra. Hoppas trädet fixar kapningen smiley
I lördags lagade jag Carl Butlers recept på Tupp i vin smiley Mycket vitlök och timjan!
Det blev inget kvar smiley
Jag har köpt mig en hortensia. Får se hur länge den överlever. Hortensior och jag är ingen bra combo. De dör snabbar en en bukett snittblommor. Men nu har den stått i en vecka smiley Jag lade ut en fråga och tips på FB men jag fick mest kommentarer om att alla andra också hade svårt att sköta den.
Så här ser det nya staketet på balkongen på baksidan ut! Den duktige snickaren är med på bild.

Det blev faktiskt snyggt, tycker jag
Men vi skulle behöva ett par nya stolar smiley