På väg till matchen.
Helgen som gick spelade Hugo 2 fotbollsmatcher. En internmatch med U21 mot a-laget och en mot det nystartade laget Karlskoga IF. Mot Karlskoga IF spelade U21 på söndagkvällen. Vädret och motståndet gjorde att det inte blev så mycket fotboll.

Burr, tur att man inte spelade, eller …
En sak som jag lade märke till var att så länge Hugo höll till på sin vänsterkant orkade U21 hålla spelet upp. Han flyttade in en kort stund och spelade något konstig variant av offensiv mittfältare/släpande forward men det var en helt onödig omflyttning då han inte fick många bollar att jobba på. Under den perioden och när Hugo vid några tillfällen valde att gå av och vila så föll KB:s spel helt ihop. Trodde det endast var spelare som Ronaldo som kunde styra ett helt lag från en vänsterkant.

Fotbollspubliken och planen med spelarna, ser ni spelarnasmiley
Om matchen i övrigt sammanfattar tränare Bovalls ord det hela mycket bra!

Håller med Bovall i det han skriver smiley