Richard spelar sista hemmamatchen för säsongen. Det blev sista matchen för säsongen då han senare i veckan skadade knät och missade bortamatchen. Kanske sista matchen i Hallsbergströjan som vi ser. Kanske sista hockeymatchen överhuvudtaget då det är student till våren och mycket som ska hända.

Hallsberg vann över ett tjurigt Hammarö med 3 – 2. Det kunde varit mer för Hallsberg. Så nära var inte Hammarö. Första målet för Hallsberg efter 11 sekunder. Tror Hallsberg fick för sig att det skulle gå lätt efter det.

Richard var kapten för dagen. Han slet och stod i. Richard var väldigt bra denna match. Fint spelsinne, tuff, bra skott och passningar. Synd det inte finns så många att passa till.

Visst krånglade Richard till det på Hammarös andra mål men som jag brukar säga – gör man inget kan man inte göra något fel.

Kanske sista gången Richard klev in på isen i Hallsberg.

Kapten för dagen.

Mål efter 11 sekunder. Richard var på isen.

Richard sliter och jobbar både defensivt och offensivt.

Hammarö är ett tjurigt gäng och tar till vilka medel som helst för att få stopp på motståndarna.
Richard är den som får ta platsen framför målet i PP. Trots att han har ett av de bättre skotten i Hallsberg. Hur tänkte man där. Men vem annars skulle våga stå upp som Richard!

Fina, precisa passningar.

Tja ibland blir det fel. Hoppsan vilket håll tar det här vägen ….

Flera fina skottförsök av Richard. Men någon behöver stå framför mål och skymma.

Och ibland blir det jättefel, mål för Hammarö efter den missen smiley

Richard deppade ihop efter matchen efter missen vid Hammarös andra mål men eftersom du skötte resterande 59 minuter så fint tycker inte jag alls att du ska vara missnöjd Richard smiley

Som vanligt en bister min efter matchen. Hej, ni vann!!

Som sagt, en tjurig match. 120 utvisningsminuter i första perioden. Detta efter att Hammarö valt att gå till pausvila genom Hallsbergs bås och Hallsberg ännu inte hade lämnat sitt bås… smileysmileysmiley

Man kan ju om man är skrockfull konstatera att Richard i sista matchen i BIK tröjan spelade med nr 18, samma nummer som han hade i denna match.