I lördags for vi ut på en riktig roadtripp. Första stoppet var i Karlbergshallen där vi hann se Hugo spela en match för KB:s a-lag i ”varannan damernas”. Vinst för KB och en fin assist för Hugo. Hallen är mörk och spelet så snabbt så det finns inga möjligheter att fotografera. Lite tråkigt var det att vi inte kunde stanna och se KB mot Ölme. En match som innehöll ett par straffar och ett slagsmål. Hugo hade nr 12 på tröjan i denna cup, om det kan påverka hans spel på något sätt smiley. Enligt Niklas var det som på den gamla goda hockeytiden, en halvan av hallen hejade på KB och den andra halvan skrek ”men ut då med den där nummer 12”. Men domaren dömer och Hugo gjorde inget fel enligt honom. Domaren var för övriga Bovall smiley han som är mr KB lika mycket som Jack är mr Rävåsen smiley Jack var för övrigt lagledare när Rävåsen spelade smiley

Vi for vidare och besökte IKEA och handlade lampor till Barbro.

I detta huset bor Marcus.

Sedan besökte vi Marcus och kollade in hans nya hem (morfar har varit där förut). Men att vi missade Hugo gjorde inte så mycket då vi for iväg mot ishallen i Hallsberg för att se Hallsbergs J20 div 1 mot Hammarö.
En riktigt tjurig match stundtals, 120 utvisningsminuter i första perioden.

Vi fick se en stundtals strålande Richard. Men om det kommer det mera senare.