I söndags starta KB säsongen 2018 med en träningsmatch mot Ölme i Kristinehamns arena. Det blev förlust med 5 – 0 men trots det ett smickrande resultat för KB. Ölme ligger i div 3 och KB i div 4 och det här var ett toppat Ölme mot ett förstärkt KB U21. KB:s bäste forward har dessutom gått över till just Ölme. Inte mycket att säga om matchen, resultatet var rättvist men KB borde ha orkat med minst ett mål, de var verkligen uddlösa framåt. Hugo skötte sig jättebra! Vi får hoppas att han får vara hel och frisk så kanske, kanske kan detta bli hans säsong! Tyvärr verkar det som att Ölme var övertagaggade och spelade flera gånger verkligen på gränsen och gick också över gränsen vid ett par tillfällen. Armbågen i huvudet på lille Joppa är både ful och onödig. Att sedan legendaren Mål-Ottos pojk skulle vara så ful och grinig på plan var tyvärr en negativ överraskning.

Nya färger på bortaplan! Tog en stund innan jag kom på vilka som var KB. Ölme har nästan exakt lika blå tröjor som KB normalt har smiley
Men allt klä´r en snygging smiley

Ser ni det lilla leendet, snart smäller det smiley
Det kvittar hur stora och rutinerade de är, kommer Hugo i närheten faller de lätt smiley
Här är Karbin, fd KB forward som gått till Ölme.
Den var tyvärr bara nära!
Hur kunde Hugo få en frispark emot sig här ….
Hugo var med mycket framåt. Stark i offensiven.

Den tjurige Mål-Ottos son, ingen bra förebild på planen.
Det där med att stå i mur får nog KB träna på smiley
Hugo är som vanligt noga med att tacka domarna.

Senast 28 augusti kommer Hugo att ha tagit en startplats i a-laget för då åker farmor, fastrar och farbror bort i 14 dagar.