Woodys ramlade ur div 5 förra året och nysatsningen för att komma tillbaka är att de ska ”fika och byta om tillsammans”. De har också satsat på nya fräscha tränare … eller … Stig Owén 66 år blev det som ny tränare. Inga komplicerade träningar ska det vara där man kan lära sig något om fotboll utan två-lagsspel så pôjkera har kul och kanske kommer och tränar sisådär i alla fall 2 – 3 gånger under säsongen.

Nu ska jag inte vara dum mot Stig, jag har haft honom som tränare, säsongerna -76 och -77, och han är helt okej.

Fika och spela två-lag, vuxna människor helt utan ambition, och dem håller vi med plan och lokal på skatten. Ingen ungdomsverksamhet heller som alibi! Om man inte har större ambitioner än så här kanske man kan betala sina fritidsaktiviteter själva. Någon kanske har en tillräckligt stor gräsmatta som de kan hållas på.

Jag ska nog inte kommentera detta mera för då kan de dyka upp en stämning för ärekränkning.

Läs gärna här om hur ambitiös det planerades när Woody startades…..

https://www.laget.se/WOODYSFC/About