Richard är frisk och spelar igen. Vi var därför i onsdags i Hallsberg och såg när Hallsbergs J20 div-1-lag slog Örnen. Örnen kan man undra vad det är för ett hockeylag? Tänk er ett antal tjuriga Örebroare, tänkt sedan ett antal tjuriga Örebroare som inte platsar i Örebro hockey, där har ni Örnen. Carl Pipenburg (jo han heter så) i Örnen åkte ut efter 12:25, 2 min Abuse of Officials, 20 min match penalty och 5 min unsportsmanlike conduct.

Uppehållet verkar ha gjort Richard gott. Han var tillbaka på isen, tuffare och mer bestämd i sina ingripanden än vad jag hittills sett någon gång. Richard gjorde inga poäng men var inne på 3 mål framåt och ett bakåt. Bäst på plan!

Men Hallsberg … suck … vinsten mot Örnen berodde mer på Örnens bristande kapacitet än att Hallsberg var särskilt bra. Zack i mål var mycket bra!

Det var mot Örnen Richard fick sin hjärnskakning, efter en ful smäll bakifrån, han hade en liten diskussion med en Örnen spelare under matchen, men om det var den killen vet jag inte

Match igen, äntligen!
Richard i hetluften direkt, inget avvaktande spel här inte smiley
Richard med nummer 44, han var inne på 3 mål framåt och 1 bakåt.
Till och med lite ”trash talk” smiley
Här ville Örebropubliken ha både straff och utvisning.
Vid 4 – 1 tog Örnen ut målvakten. Skoj att de trots allt försökte hela matchen. Som vanligt slutade det dock med mål i tom bur och 5 – 1 till Hallsberg.
Hejsan, ni vann!! Kanske ett litet leende smiley