Hallsberg J20 ELit – Borlänge 4 – 3 (1-0, 0-3, 3-0)

I onsdags såg vi Richard debutera i Hallsbergs J20-Elit lag. Han skötte sig bra i första perioden och blev sedan bättre och bättre ju längre matchen gick. Hallsberg tog ledningen i första och stundtals såg det bra ut. Tror inte Borlänge kommer att toppa denna serie smiley. I andra perioden går Borlänge upp till ledning med 1-3, tre rejäla misstag av Hallsberg. Men så kommer Hallsberg igen i tredje perioden och 4 – 3 målet görs när det är 3 minuter kvar. Gissa av vem …jo precis Emil Ek! Emil var nära att tangera ”Gordie-Howe-hattricket” men han slant på ”vunnen fight”, en assist, ett mål och en förlorad fight! Men det behövs skärpning av Hallsberg. Bättre koncentration och skärpa i spelet och framförallt i avslutningarna. Richard var bra, vågar och tar för sig. Därför har jag lite svårt att första att han inte platsar i laget som kommer till Nobelhallen i morgon för att möta BIK Karlskoga.
Nytt nummer smiley

En hyfsat snäll match men jag tror det gick fort!
Kim är jäkligt duktig. Skulle bli ännu bättre om han fick bättre kedjekompisar. Som det är nu får han jag upp pucken, driva upp den i motståndarzonen och sedan passa till sig själv, för ingen har hunnit med honom. Höijer är också en av de bättre i Hallsberg!

Emil Ek, han vari sig lik, tjafsade med allt och alla men gjorde också det Hallsberg värvat honom för, ett mål och en assist. Men tjafset och det småfula har han kvar. Vid ett tillfälle när Emil började prata med domaren säger domaren lite trött ”Vad ville du ha den här gången?”