Open Art i Örebro stod på programmet.
I förgrunden Regnmakaren, ett vattenhjul.
I bakgrunden en bro byggd av plastbackar!
Temat var konsumtion och överksonumtion

De här strutarna är gjorda av öl och läskburkar.

Den här förstod jag mig nog inte på riktigt … smiley
Denne mängden av stolar var en kul grej. Men Örebro ligger ju inte obemärkt i Närke så det har gnällts på FB och på insändarsidor om att denna mängd stolar efter utställning kommer att kastas och till vilken nytta och vad det kommer att kosta osv osv Vad ingen fattar tydligen var ju att det var ju det som var meningen, vår meningslösa överkonsumtion av grejor … illustrerad av en mängd trasiga stolar som Örebroarna samlat in.

Högt och långt sitter konsten ”Du tittar på mig och alla kostymer jag bär” heter denna

ibland svår att hitta


Detta var inte konst men oj, kyrkan ska renoveras utvändigt högstupp. Otäckt högt men med ställningar osv … men hur är det för dem som sätter upp ställningarna tänker jag smiley