Hugos U19-lag slog Sala med 2 – 0 i lördags. KB inledde med en härlig offensiv de första 30 minuterna, sen blev Hugo utbytt smiley. Hugo och Ali for fram på var sin kant och var hur farliga som helst. Tyvärr är ju inte KB framför mål så effektiva annars hade de gjort minst ett par tre-fyra mål på Sala. Sala kämpade på och ju längre matchen höll sig 0 – 0 och 1 – 0 fanns ju chansen för dem. De kämpade även sedan KB gjort 2 – 0. KB har många spelare med sig och då alla som tränar och sitter på bänken får spela gör det att matchbilden helt kan ändras från stund till stund. Inte så att de som byts in är sämre men det blir skillnad. Så under en lång period i slutet på första halvlek och en bit in i andra var det mera duttelidutt igen och tyvärr ett ineffektivt KB:spel.

Hugo kom in en bit in i andra halvlek igen och satte fart men tyvärr fick Hugo fick en boll rakt i ansiktet och så var den dagen förstör och tyvärr blir också en del av höstsäsongen förstörd. Men oj vad bra han var de stunderna han spelade. Jag vill hävda att jag är suveränt objektiv i den bedömningen.

Matchens lirare måste, sorry Hugo, gå till Aboubaker Ali, äntligen träffade Ali målet! Hugo kommer som god tvåa.

Ali, matchens lirare, längst till vänster, sedan CJ tillbaka efter skada och så Hugo, suverän så långe han fick vara hel.
Hugo jobbade och drev på på sin kant.

Aboubaker Ali
Å så missarna, nej den gick inte in!
Hugo fick faktiskt med sig den frisparken smiley
Kan kanske bero på detta livtaget smiley

Frispark igen till Hugo, finns inget annat sätt att få stopp på honom stundtals ….

Ali gör mål smiley
På Hugos passning smiley
Sala stack upp någon gång då och då och här skickar Hugo iväg en bollen med en ”befriande spark”
Utbytt, inte glad smiley att Bovall törs prata med honom smiley
Nääe inget mål

Här kommer nog andra målet, eller så var det miss igen smiley
Kanske ska skriva räddning istället för miss … smiley
Här får den osportslige 10:an äntligen sitt gula kort, för pladder.
David var också mycket bra och de få gånger Sala stack upp, räddade David smiley
Aj aj och oj oj, här var det slutspelat för Hugo smiley
10:an tillhör den där sorten osportsliga spelarna som inte vill tacka för matchen och ingen ledare säger till honom. Mycket dåligt smiley Antar att han tackar om Sala någon gång skulle vinna men så dåliga som de är händer det väl inte så ofta smiley

Hoppas det inte är så farligt med Hugo utan vi får se honom på fotbollsplanen snart igen smileysmileysmiley

KB:s egna Alexis Sanchez & Fellaini smiley