Tyvärr ytterligare en 0-0 match. Första halvlek var loj och rätt ointressant men KB kom i gång rejält i andra halvlek. När KB börjar rulla bollen och få upp tempot så ser det riktigt bra ut. Tyvärr finns det ingen riktig spets som målgörare. Man kommer snyggt fram till straffområdet men där tar farten slut.


Hyfsade domare idag om än lite ojämna.

Hugo var okej idag. For fram på sin kant, jobbade hårt både bakåt och framåt. Eftersom han varit sjuk, skadad och heller inte spelat så många 90 minutersmatcher denna säsong så tog han givetvis slut en bit in i andra efter att ha flängt så fram och tillbaka. Att byta var inte att tänka på då bänken var full av redan omplåstrade spelare. Men efter att ha druckit vatten och mojat en stund kom Hugo tillbaka och var väldigt delaktig i KBs starka slutoffensiv.

Synd att det inte resulterade i ett mål för jag tycker att KB var förtjänt av vinsten idag. Västerås hade inte en het målchans. Hugo satt en nick i ribban i matchens absoluta slutsekund.
Jag skulle, när det gäller Hugos spel, önska att han koncentrerade sig mer på bollen och spelet än på motståndaren (fortfarande mycket hockeyspelare i Hugo) det skulle gå mycket, mycket bättre då (och tillfällen för en rejäl tackling skulle också infinna sig). Sedan är det väl så att nr 22 i Västerås fick vad han förtjänade, man springer inte på målvakten på det sätt han gjorde!

Sista sekunden, sista nicken, tyvärr i ribban. Hugos andra nick i ribban denna säsong.

Här är en ny favorit. Om Hugo har en ”funktionell teknik” undrar jag vad vi ska kalla hans teknik. Men det fungerade, bollen kom dit han vill, även om det gick lite underligt till ibland smiley

Älskar de här idioterna som står mitt i och viftar på offside när spelet bara fortsätter. Har någon sett en domare någon gång dömt efter vad mittbacken signalerat!? Vass målchans för KB också!


Hugo är bra på huvudet och orädd också att ge sig in i högen och ta för sig.
Han är bra på att spela fotboll liggandes också
En a-lag-mittback var med, tror det var en Selmer, men det finns tyvärr ingen laguppställning tillgänglig så jag kan bara gissa. Han var helt suverän smiley
Ytterligare en het målchans för KB

Hugo håller sig framme och oroar
Gissa hur när det här var smiley