Men inte av Stig, 65 år!

För några år sedan fick Woodys lämna WO till en match efter att ha ringt 26 spelare. För några veckor sedan hade man också kris då det fattades 16 spelare och i helgen fattades det fler än 20 spelare. Lösningen; värva nya spelare, denna gång från Lundsberg, in med Stig 65 år och en hockeyspelare som egentligen bara skulle markera platsen på bänken.

Är det inte dags att lägga ner detta tragiska hobbylag!

34 man i truppen och då är inte de tre från Lundsberg medräknade.

http://nwt.se/karlskoga-degerfors/kt-kuriren-sport/2017/05/28/stig-65-fran-start-nar-woody-s-fc

Om den första matchen där det saknades 16 spelare säger tränaren så här:

”Det var flera av spelarna som inte ens har tränat, vi har sportchef Johan Owén ombytt till och med, och bara en ordinarie i backlinjen exempelvis. Så sett till matchbilden och prestationen så tycker jag vi ska vara stolta över insatsen.”

Stolta!! Är de inte kloka!