Hugo spelade första halvlek. KB inledde matchen strålande. Stark press på Adolfsbergspelarna direkt från avspark. Snabba passningar och man använde hela planen vilket innebar att Hugo ute på vänsterkanten fick vara med en hel del i spelet. Men det varade bara i 15 – 20 minuter sedan föll man tillbaka och slutade med pressen och jagandet. Synd för annars hade vinsten kunnat bli mycket större då Adolfsberg inte hade mycket att komma med. Också Hugo inledde strålande de första 20 minuterna men föll sedan tillbaka som resten av laget och in i Adolfsbergs tempo. Hugo gjorde det första målet, så snabbt och tufft att jag knappt han med med kameran. Det ser bra ut med formen för Hugo, målskyttet har redan lossnat, målchanser (nicken i ribban i U21-matchen) han håller sig framme och är (om nu någon trodde något annat) tuff på planen som vanligt. Det enda jag sett som inte vill sig är inläggen som Hugo ska slå högt, de efter marken kommer fram som de ska.
Hugos målsmiley
Tro det eller ej, men här missar Ali smiley
Högt över, Ali hade en sån´dag denna dagen …. inget gick som han ville.

Som skrivet ovan, Hugo var riktigt på hugget, styrde och dirigerade

Trångt framför David vid Adolfsbergs mål

Hugo jobbade och slet på sin kant och kom fram i farligheter.

10 nickar, målvakten räddar men 10 får ta returen och sätta den i mål, helt ohotad av Adolfsbergsspelarna, de stod mest och tittade på.
Inte undra på att han blef fö—ad

Ja, jädrar va kallt det var smiley