Hugo har dragits med en skada i ljumsken (tror jag det var) och har därför inte spelat på ett tag. Igår kväll skulle vi äntligen få se honom i U21-laget mot Woodys seniorer. Hugo fick 30 minuters speltid i slutet av matchen. Han hoppade in på högerkanten denna gång och Hugos första kontakt med bollen blev en jättefin framspelning till en KB:are som gjorde mål. Sedan hade Hugo en nick i ribban och på returen gjorde en KB:are mål. Två assist, säger man ju i hockeyn och en i övrigt snygg insats. Det ser bra ut, bara höften/ljumsken håller. Om matchen i övrigt finns inte mycket att säga. Uslare fotboll som den från Woodys sida får man leta efter. KB gjorde som de ville.

Hugo går upp på ett inlägg …
nickar i ribban smiley
Kompisen sätter returen i mål smiley
Mörkt och eländigt var det, som att fota genom ett vattrat fönsterglas.

Nummer 13, en pigg lirare, ropade hela tiden till sig bollen
Seniorfotboll och fredagskvällen. Grabben i mitten kom med en påse starköl som han stod och smuttade på smiley